SF220409-69222 (1)

Het materiaal

Materiaal is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de prestatie geworden. De afgelopen jaren heeft het materiaal een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De fietsen zijn nog sneller geworden, schakelen gaat tegenwoordig elektronisch en aerodynamica is een belangrijke factor geworden in het wielrennen.

Omdat goed materiaal het verschil kan maken tussen winst of verlies is Allinq Continental Cyclingteam verheugd om met de beste partners samen te mogen werken.

Kom hieronder meer te weten over ons materiaal!

Ons fietsmerk

Komend seizoen rijden de renners van Allinq Continental Cyclingteam op de fietsen van Apex. Zij gaan rijden op de Apex BlackBuck, de ultieme koersfiets!

De Apex BlackBuck is afgemonteerd met Sram Force elektronisch schakelen met speciale buitenbladen van TheMechanicParts.

Bekijik de fietsen
DSC02611 (3)
SF211214-10105 (1)

Fast Forward wielensponsor!

Het wielenmerk uit Zwolle, Nederland is de komende twee jaar sponsor van het Allinq Continental Cyclingteam. De renners zullen rijden op de FFWD Ryot 55 wielen. Samen met de Schwalbe One 25mm band zijn dit de snelste wielen die Fast Forward aanbiedt.

 

Allinq Continental Cyclingteam is blij om Fast Forward als partner te mogen verwelkomen de komende seizoenen. #Getconfident #Gofast

Bekijk de wielen!
SF220224-10352 (1)

Voeding

Voeding tijdens het trainen en wedstrijden is steeds belangrijker geworden. De juiste voeding kan net dat procentje verschil maken. Onze renners zijn dag in dag uit met hun lichaam bezig, goede voeding en essentiële voedingsstoffen zijn daarom zeer belangrijk.

Komend jaar maken wij gebruik van de voeding van Natusport. Kwalitatief hoogwaardige supplementen, voedings- en verzorgingsproducten die zowel de professionele sporter als de fanatieke hobbyist helpen om maximaal te presteren, het uithoudingsvermogen te verbeteren en sneller te herstellen na een zware fysieke inspanning.

Bekijk de producten
SF220215-10144 (1)

Wagenpark

Met meerdere auto’s in ons bezit rijden rijden wij de hele wereld over. Zo hebben we drie ploegleiders auto’s van Skoda, twee materiaalbussen en één touringbus voor de renners en stafleden.